Creada al 2013 Disseny web “Cerveseria Piola”

Disseny pàgina web Barcelona

 

Cerveseria Piola al carrer c/Enric Granados, 35 – 08007 Barcelona al any 2013 ens van dir que volien una web informativa i totalment feta amb HTML , sense cap CMS i aixì ho vam fer.

Els clients volien una pàgina on el blanc predominés i on el primer que sobresortís fossin aquests plats que cuinen amb molt d’amor i gust.

Contacta’ns

T’agrada aquesta web?, en vols una similar?
Et donem pressupost gratuïtament i amb menys d’una hora.

 

 

Estudiem les seves necessitats:

Ens comuniquem amb vostè i en una entrevista telefònica, per correu electrònic o presencial (ens desplacem a les seves instal·lacions) li realitzem una sèrie de preguntes que a nosaltres ens detallaran què és el que vostè necessita.

Analitzem la seva competència

Busquem a internet negocis similars al seu i li assessorem per poder destacar el seu web davant d’aquests, localitzant els seus punts forts.

Sempre hi ha valors molt importants als quals podem potenciar per promocionar el seu negoci.

Elaborem una proposta

En aquesta proposta detallem la funcionalitat que posseirà la seva futura pàgina web, l’allotjament, el temps de desenvolupament aproximat i l’import estimat. No ens agrada enviar un simple pressupost en el qual no es tinguin em compte els detalls.

Dissenyem una base de la nova web

Sobre aquesta base elaborarem tants canvis com siguin necessaris fins que vostè quedi totalment satisfet. En aquest disseny mostrem les variatats de portades i pàgines interiors generals, amb textos d’exemple perquè es faci una idea de com quedarà la seva web.

Desenvolupem seu website de manera “online”

Sempre podrà veure el desenvolupament de la seva pàgina fins que la fem publica. Durant aquesta fase es realitzen tests d’usabilitat i accessibilitat per a respectar estàndards web i sobretot per el disseny responsive per a mòbils.

Publiquem el seu contingut web

Podem deixar el seu lloc web completat incloent els continguts que vostè ens faciliti o bolcant del seu anterior web. En aquesta fase l’assessorarem per aconseguir els millors resultats pel que fa a densitats de paraules clau aptes per a cercadors (SEO).

Publicació i lliurament d’originals

Un cop completada la web, i després d’una fase de proves, procedirem a penjar la pàgina al seu lloc final i fer un bolcat de tota la documentació: continguts, maquetes de disseny, bases de dades, … a un CD / DVD o USB, que li enviarem per missatgeria.

Formació

Si el seu web compta amb un gestor de continguts o CMS, no ens limitem a “vendre-li” el web, sinó que incloem una formació de l’eina, perquè vostè o una persona que es faci càrrec de portar la seva web, pugui actualitzar-la sense major problema, i el que és més important: sense tenir coneixements de programació ni res complex: si sap utilitzar el Word serà ‘bufar i fer ampolles !

Suport i manteniment tècnic postvenda

Ens fem càrrec de tot si vostè ho desitja, des de portar les actualitzacions web fins fer-nos càrrec de possibles incidències amb el correu, web o base de dades. Sempre estarem quan ens necessiti.
A més realitzarem tasques de SEO (optimització de cercadors) perquè la seva web posicioni bé en pàgines com Google i li enviarem mensualment estadístiques de visites al seu web. Contacti’ns per obtenir més informació sobre les tasques que podem fer per vostè a la web.

Scroll to Top