Avís Legal

I. OBJECTE

Les presents condicions legals s√≥n establertes per Jordi Torres d’ara endavant CreativaOnline, per tal de determinar els criteris i condicions d’√ļs de la p√†gina web: www.creativaonline.cat.

Dades de l’Titular

Segons el que estableix la Llei de Serveis de la Societat de la informació i Comerç Electrònic LSSICE 34/2002, CreativaOnline, posa a disposició les dades del titular de la present pàgina web:

Identificació i contacte

Jordi Torres

NIF: 40533588K

Domicili : C/ Sic√≠lia 87. 17100 – La bisbal d’Empord√† (Girona).

Correu electrònic: info@creativaonline.cat

A l’ingressar a aquesta p√†gina web, el navegant adquireix la condici√≥ d’usuari. Amb l’acc√©s, √ļs i gaudi d’aquesta p√†gina web, l’usuari accepta les condicions plantejades en el present apartat, en la versi√≥ publicada en el moment en qu√® el accedeixi a aquest. CreativaOnline es reserva el dret a modificar en qualsevol moment, les seves condicions legals, aix√≠ com a realitzar tota millora t√®cnica o visual consideri oport√ļ. En cas que les modificacions s’infereixin en la privacitat dels usuaris, s’avisar√† amb antelaci√≥ a l’entrada en vigor dels canvis.

 

II. POL√ćTICA DE PRIVACITAT

Pot con√®ixer la nostra pol√≠tica de privacitat visitant el seg√ľent enlla√ß: Pol√≠tica de Privadesa .

 

III. POL√ćTICA D’ENLLA√áOS

En aquest web hi ha enlla√ßos a p√†gines de tercers, amb la finalitat de facilitar informaci√≥ addicional sobre els temes que es tracten en el nostre blog, aix√≠ com facilitar l’acc√©s dels usuaris als perfils amb qu√® compta CreativaOnline en les diferents xarxes socials i serveis de plataformes a internet.

CreativaOnline nom√©s gestiona i √©s responsable de la p√†gina web www.creativaonline.cat. Els enlla√ßos que ha posat al seu web han estat escollits amb bona fe, posant la cura degut, per√≤ en cap cas √©s responsable dels continguts, ofertes i / o productes i serveis que pugui trobar l’usuari a les p√†gines als que redirigeixen.

 

IV. PROPIETAT INTEL·LECTUAL

Tot el contingut del web, disseny, aplicacions, contingut gr√†fic i multim√®dia, publicacions al bloc, contingut escrit dels diferents apartats, desenvolupament web, logotips, marques, productes, i qualsevol altre objecte subjecte de portar drets de propietat intel¬∑lectual i industrial , esmentat o no en l’anterior llistat que √©s a t√≠tol enunciatiu, no limitatiu, s√≥n propietat de Jordi Torres, o de tercers. No es permet la reproducci√≥ total ni parcial, la c√≤pia, distribuci√≥, divulgaci√≥, transformaci√≥, comercialitzaci√≥, o qualsevol altra activitat que menyscabi els drets de la titular del web, o titulars dels drets de propietat intel¬∑lectual o industrial. Els usuaris nom√©s poden fer un √ļs privat d’aquest web.

 

V. OBLIGACIONS L’USUARI

A l’ingressar i fer √ļs d’aquesta p√†gina web, l’usuari accepta impl√≠citament les seg√ľents condicions generals:

 1. Propietat Intel¬∑lectual : L’usuari no podr√† utilitzar la informaci√≥ aqu√≠ continguda, ni el disseny, ni el seu contingut gr√†fic sense l’autoritzaci√≥ dels titulars del web, o dels titulars dels drets de propietat intel¬∑lectual i industrial. En cas en cas contrari estaria faltant als drets de propietat intel¬∑lectual i industrial.
   1. No es permet la reproducció total ni parcial dels continguts del web.
   2. No es permet l’√ļs de el nom comercial, marca, imatge, ni de el logotip de CreativaOnline
   3. Si vostè vol reproduir o utilitzar les publicacions del web, haurà de sol·licitar el consentiment del titular.
 2. L’usuari es far√† responsable de la veracitat de les dades que subministra i es compromet a comunicar qualsevol canvi que sorgeixi en ells.
 3. L’acceptaci√≥ de la instal¬∑laci√≥ de cookies √©s volunt√†ria, l’usuari haur√† de bloquejar o sortir de la p√†gina abans de la seva instal¬∑laci√≥, la quin ser√† un passat un temps prudencial despr√©s del seu acc√©s al web.
 4. L’usuari √©s responsable dels comentaris que realitza en les publicacions del nostre blog, aix√≠ com de les dades que pogu√©s revelar a trav√©s d’ells. Preguem s’abstingui de publicar informaci√≥ personal, o privada.

 

VI. EXCLUSIONS DE RESPONSABILITAT

Protecci√≥ De Dades: CreativaOnline, ha establert i implantat les mesures d’√≠ndole t√®cnica i organitzatives necess√†ries que garanteixin la seguretat de les dades de car√†cter personal subministrades per l’usuari de manera que evitin la seva alteraci√≥, p√®rdua, tractament i / o acc√©s no autoritzat , tenint en compte l’estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades emmagatzemades i els riscos a qu√® estan exposats, tant si provenen de l’acci√≥ humana o del medi f√≠sic o natural.

 

VII. Llei aplicable i jurisdicció

S√≥n aplicables les normes de l’Ordenament jur√≠dic espanyol.

Consumidors i usuaris: En cas de controv√®rsia, els Jutjats i Tribunals que coneixeran de l’assumpte, seran el que disposa la normativa legal aplicable: el domicili del comprador o el lloc de compliment de l’obligaci√≥.

Comprador professional o empresa: En cas de controv√®rsia entre les parts, ambdues, amb ren√ļncia expressa al seu propi fur se sotmeten a la jurisdicci√≥ dels Tribunals i Jutjats de Girona.