Pol铆tica de privacitat

En compliment de l’article 13, aix铆 com dels principis de licitud, lleialtat i transpar猫ncia que estableix el Reglament UE 2016/679, General de Protecci贸 de Dades -en endavant RGPD-, l’informem que:

El responsable de l’tractament de les dades personals que es puguin recollir a trav茅s dels mitjans de contacte posats a la seva disposici贸 en aquest lloc web 茅s Jordi Torres, amb NIF. 40533588K, i amb domicili聽 C/Sic铆lia 87. 17100 – La Bisbal d’Empord脿 (Girona). Pot contactar amb el responsable a trav茅s del correu info@creativaonline.cat. D’ara endavant CreativaOnline.

I. Informaci贸 de protecci贸 de dades dels tractaments realitzats en l’脿mbit de la p脿gina web.

Les dades personals que faciliti a CreativaOnlinea trav茅s d’aquest lloc web, o qualsevol dels mitjans de contacte que posa a la seva disposici贸, podran ser tractats amb la finalitat que correspongui a el motiu pel qual vost猫 els va facilitar.

Aix铆 doncs les dades facilitades podran ser utilitzades per diferents motius, segons el motiu pel qual els faciliti:

Gesti贸 de les sol路licituds d’informaci贸 que es poguessin remetre al responsable amb el que desitgi contactar.

  • Descripci贸: gestionar les sol路licituds d’informaci贸, aix铆 com per contestar les consultes que ens poguessin remetre.
  • Base jur铆dica: consentiment de l’interessat, art. 6.1.a RGPD.
  • Conservaci贸: les dades seran usats exclusivament per a contestar les consultes plantejades, posteriorment seran eliminats. El termini d’eliminaci贸 ser脿 com a m脿xim als 6 mesos de l’煤ltim contacte amb l’usuari sol路licitant.
  • Destinataris: les dades 煤nicament seran comunicades a CreativaOnline , no seran cedides a tercers excepte obligaci贸 legal.

Clients de el servei de publicitat

  • Descripci贸: les dades personals dels interessats b茅 perqu猫 siguin persones f铆siques, b茅 perqu猫 s贸n persones de contacte d’una persona jur铆dica associats a la contractaci贸 dels serveis de publicitat (directori o espais publicitaris) podran ser tractats amb la finalitat de gestionar les sol路licituds de contractaci贸, i la realitzaci贸 de les accions relacionades (comprovaci贸 d’identitat de titular del mitj脿 de pagament, validesa de la targeta o mitj脿 de pagament; sol路licitar la pre-autoritzaci贸 banc脿ria; gestionar el cobrament dels serveis sol路licitats d’acord amb els termes i condicions de CreativaOnline, aix铆 com per al desenvolupament i manteniment de la relaci贸 contractual establerta. Les dades de contacte,identificaci贸 i fotografia dels professionals associats a el client i facilitades a CreativaOnline en l’apartat de dades a publicar, seran comunicats p煤blicament a trav茅s del portal de CreativaOnline. Si us plau no inclogui dades privades.
  • Base jur铆dica: Inter猫s leg铆tim de conformitat amb l’art. 19 de la LOPD 3/2018 en relaci贸 al tractament de dades de persones de contacte.
  • Conservaci贸: seran conservades durant el temps que sigui exigible en mat猫ria de responsabilitats civils, compliment d’obligacions davant l’administraci贸 p煤blica, financera i tribut脿ria.
  • Destinataris: les dades podran ser comunicades a les AAPP competents, bancs i caixes d’estalvi segons correspongui, aix铆 com als tercers indispensables per al desenvolupament de la relaci贸 contractual (bancs, caixes d’estalvi, transportistes i empreses de missatgeria, segons correspongui).

Usuaris inscrits en el butllet铆 informatiu .

  • Finalitat: remetre-li informaci贸 sobre publicacions al nostre blog, ofertes, promocions i altra informaci贸 publicit脿ria de CreativaOnline, mitjan莽ant el correu electr貌nic.
  • Base jur铆dica: consentiment de l’interessat, art. 6.1.a RGPD.
  • Conservaci贸: fins que l’usuari sol路liciti la seva baixa de l’butllet铆 o servei d’enviament d’informaci贸.
  • Destinataris: les dades no seran cedides a tercers excepte obligaci贸 legal.

An脿lisi de visites del web a trav茅s de galetes.

  • Finalitat: gesti贸 de dades de navegaci贸 i prefer猫ncies dels usuaris.
  • Base jur铆dica: consentiment de l’interessat, art. 6.1.a RGPD.
  • Conservaci贸: el termini de conservaci贸 de les dades recollides per les galetes ser脿 el que s’indica a la taula que apareix a la pol铆tica de cookies . El termini comptar脿 a partir de la finalitzaci贸 de cada sessi贸 de l’usuari a la p脿gina web.
  • Destinataris: en cas de les galetes de tercers, les dades de navegaci贸 s贸n gestionats pels propietaris d’aquestes cookies.

Gesti贸 de la compres a la web.

  • Definici贸: gestionar la compra dels pacs webs, mensuals .
  • Base jur铆dica: execuci贸 d’un contracte, art. 6.1.b. RGPD.
  • Conservaci贸: seran conservades durant el temps que sigui exigible en mat猫ria de responsabilitats civils, compliment d’obligacions davant l’administraci贸 p煤blica, financera i tribut脿ria.
  • Destinataris: les dades podran ser comunicades a les AAPP competents, bancs i caixes d’estalvi segons correspongui, aix铆 com als tercers indispensables per al desenvolupament de la relaci贸 contractual (bancs, caixes d’estalvi, transportistes i empreses de missatgeria, segons correspongui).

Alta d’usuari.

  • Descripci贸: gestionar la seva sol路licitud d’alta i adjudicar-li un compte d’usuari com a freelance a la nostra p脿gina web.
  • Base jur铆dica: consentiment de l’interessat, art. 6.1.a RGPD.
  • Conservaci贸: fins que vost猫 sol路liciti l’eliminaci贸 del compte d’usuari creat.
  • Destinataris: les dades personals que faciliti en el formulari de registre seran publicats a la p脿gina web amb la finalitat que els usuaris que sol路licitin els seus serveis com a freelance, puguin trobar el seu perfil i posar-se en contacte amb vost猫.

II. Dades de terceres persones.

Si durant les seves comunicacions amb CreativaOnline vost猫 facilita dades de terceres persones, l’informem que:

  • Nom茅s pot facilitar-nos dades de terceres persones, si compta amb el consentiment expr茅s de les mateixes. Per tant, al remetre’ns dades de terceres persones, vost猫 manifesta que compta amb el consentiment abans esmentat, o b茅, que compta amb la capacitat legal per manifestar per elles, aquest consentiment.
  • Totes les persones de les que ens remeti dades han de con猫ixer el contingut de el present apartat. Vost猫 manifesta que els ha informat i donat a con猫ixer el seu contingut.
  • CreativaOnline no es fa responsable en cas de que l’usuari que ompli els formularis o sol路licituds no compleixi amb els punts anteriors.

III. Car脿cter facultatiu de l’emplenament de formularis i veracitat de les dades aportades

Els diferents formularis posats a la seva disposici贸 sol路liciten totes les dades necess脿ries per gestionar la seva consulta o sol路licitud, pel que 茅s indispensable que contesti tots els apartats. Si no contesta els apartats, no podrem atendre correctament la seva petici贸.

IV. Drets dels usuaris

Consentiment i revocaci贸

L’usuari podr脿 revocar els consentiments donats, en qualsevol moment, sense que aix貌 afecti la licitud del tractament de les dades durant el per铆ode efectiu, anterior, de l’autoritzaci贸.

Drets d’acc茅s, rectificaci贸, supressi贸, limitaci贸, oposici贸 i portabilitat .

L’usuari o visitant, podr脿 sol路licitar l’exercici dels seus drets d’acc茅s, rectificaci贸 o supressi贸, aix铆 com en determinats casos, si li fos d’aplicaci贸, a la limitaci贸 del tractament o portabilitat de les seves dades, aix铆 com a oposar-se a el tractament dels mateixos. Tot aix貌 d’acord amb la normativa de protecci贸 de dades abans assenyalada.

Pot exercitar els seus drets de la protecci贸 de dades remetent la seva sol路licitud a CreativaOnline, a trav茅s del correu info@creativaonline.cat, o a l’adre莽a de contacte indicada a el principi d’aquest document. Si ho desitja pot utilitzar els formularis disponibles a l’Ag猫ncia Espanyola de Protecci贸 de Dades, o sol路licitar-nos c貌pia dels mateixos via correu electr貌nic.

Les sol路licituds d’exercici de drets, realitzades pels usuaris seran gestionades en un termini m脿xim d’un mes. En cas de no estar conforme amb la resposta donada, l’usuari pot presentar una reclamaci贸 davant l’esmentada autoritat de control. La seva sol路licitud ser脿 atesa en un termini no major a 30 dies.

Pot exercir els seus els drets que li reconeix el RGPD, en qualsevol moment.

La p脿gina CreativaOnline est脿 comprom猫s amb el respecte i defensa de el dret de la protecci贸 de dades personals, dels seus usuaris, visitants i clients.