Nou disseny web LaTevaCarta.cat

L’objectiu del web era que els usuaris puguin conèixer en profunditat l’empresa i el seu nou i gran servei de latevacarta.cat

Disseny pàgina web, latevacrata.cat

Per això, des de Creativa, vam decidir triar el millor programari de codi lliure, WordPress , perquè ens permetia dissenyar lliurement i aconseguir un resultat  optimitzat i de gran qualitat. Gràcies a aquestes característiques ens van explicar què és el que buscaven a la seva web i mitjançant els punts bàsics parlats, se’ls va proposar un model que van acceptar i que ens va portar a crear una plantilla a mida. 

Aquesta plantilla també ve amb un BackOffice que és completament autogestionable , perquè poguessin anar pujant contingut sense necessitat de coneixements de codi o programació. Cada bloc de contingut està creat a mida perquè ells poguessin modificar cada part del web

Disseny web responsive per a la pàgina web

Com podeu veure, l’estil del web que s’ha triat és bastant net i elegant, podríem dir que gairebé minimalista, perquè ja sabem que menys és més, per això per a la versió mòbil s’ha pogut adaptar perfectament.

Com sabeu, és de vital importància que el disseny web no oblidi mai la part responsive , és a dir, que estigui completament adaptat a dispositius mòbils. Aquest disseny porta doble avantatge, d’una banda els usuaris tenen una  millor experiència quan visiten el web , d’altra banda  ajuda a l’posicionament SEO,  a causa de la importància de el disseny responsive per a Google.

Scroll to Top