DISSENY DE PÀGINES WEB

Disseny de pàgines web a girona i província.

"SOLIDARIS: si tens un Restaurant o Bar, et creem la plataforma GRATU√ŹTA de menjar per emportar. "

DISSENY TOTALMENT PERSONALITZABLE

Segur que t’has plantejat: ¬ęJa tinc la meva p√†gina web, i ara si vull fer canvis o afegir contingut, qu√® passa?¬Ľ. A CreativaOnline les p√†gines web que fem s√≥n sempre autoadministrables .

Ser√†s COMPLETAMENT independent de qualsevol desenvolupador fins i tot de nosaltres (encara que segur que serem amics durant molts anys). Et lliurem un panell d’administraci√≥ des del qual podr√†s fer tants canvis com vulguis i quan tu vulguis.

disseny web optimitzat per a Google

La teva p√†gina web no nom√©s ha de ser atractiva visualment, ha de ser usable, r√†pida de c√†rrega en els continguts, f√†cil de navegar i f√†cil de trobar els continguts, a m√©s ha d’estar optimitzada perqu√® apareguis en els resultats de cerques de Google. Com se sol dir, si no est√†s a Google, no existeixes. Per aix√≤ a CreativaOnline t’oferim en el disseny de les nostres p√†gines web, un disseny web optimitzat perqu√® Google et trobi f√†cilment.

AMB disseny responsive

Responsive design , disseny adaptable o adaptatiu, √©s una tecnologia que ens permet la correcta visualitzaci√≥ dels continguts d’una p√†gina web en qualsevol tipus de dispositiu, tant d’escriptori com en dispositius m√≤bils : tel√®fons i tablets. √Čs la resposta a una necessitat creada per la proliferaci√≥ de dispositius m√≤bils i el conseg√ľent augment de l’tr√†nsit en aquests dispositius.

disseny web responsive
KIT DIGITAL AUTÒNOMS

Pàgina web adaptat a la normativa legal

Segur que no vols embolic. El que vols √©s dedicar-te al teu negoci i que no et maregin amb problemes. Normal. Per√≤ segur que tamb√© voldr√†s que la teva p√†gina web no tingui problemes administratius . Per desgr√†cia, no n’hi ha prou amb un bonic disseny web o una programaci√≥ robusta o una bona optimitzaci√≥ per als cercadors. La teva p√†gina web ha d’estar adaptada a les disposicions legals.¬† A CreativaOnline t’expliquem quines s√≥n les normatives que has de complir i et preparem la p√†gina web perqu√® els incloguis.

TAMB√Č INCLOU

ESTAD√ćSTIQUES

Configurem les estadístiques d'analytics (Google) per tal que podeu fer el seguiment de les visites.

Multiidioma

Pots posar tots els idiomes que vulguis i fer les traduccions tu mateix

QUOTA D'ALTA

Com que no teniu perman√®ncia demanem una quota d'alta de 299 ‚ā¨.

Domini i Allotjament

Inclou domini gratu√Įt per SEMPRE, l'espai de l'allotjament web i com no podia ser d'altre forma correus il.limitats

Comunicació integrada

La teva web tindrà opció de poder comunicar-te amb els teus clients mitjançant Whatsapp, formularis i xat online.

SENSE PERMAN√ąNCIA

SI, si no vols continuar amb nosaltres, no has de pagar res més. Només ens ho has de comunicar amb 15 dies d'antelació i llestos.

VOLS QUE ET FEM LA WEB?

Només has de donar-nos les teves dades i ens posem amb contacte amb tu