LA TEVA WEB PER 19€

900 933 223

Ara pots tenir la teva web sense QUOTA D'ALTA i sense PERMANÈNCIA

"SOLIDARIS: si tens un Restaurant o Bar, et creem la plataforma GRATUÏTA de menjar per emportar. "

DISSENY TOTALMENT PERSONALITZABLE

Segur que t’has plantejat: «Ja tinc la meva pàgina web, i ara si vull fer canvis o afegir contingut, què passa?». A CreativaOnline les pàgines web que fem són sempre autoadministrables .

Seràs COMPLETAMENT independent de qualsevol desenvolupador fins i tot de nosaltres (encara que segur que serem amics durant molts anys). Et lliurem un panell d’administració des del qual podràs fer tants canvis com vulguis i quan tu vulguis.

disseny web optimitzat per a Google

La teva pàgina web no només ha de ser atractiva visualment, ha de ser usable, ràpida de càrrega en els continguts, fàcil de navegar i fàcil de trobar els continguts, a més ha d’estar optimitzada perquè apareguis en els resultats de cerques de Google. Com se sol dir, si no estàs a Google, no existeixes. Per això a CreativaOnline t’oferim en el disseny de les nostres pàgines web, un disseny web optimitzat perquè Google et trobi fàcilment.

AMB disseny responsive

Responsive design , disseny adaptable o adaptatiu, és una tecnologia que ens permet la correcta visualització dels continguts d’una pàgina web en qualsevol tipus de dispositiu, tant d’escriptori com en dispositius mòbils : telèfons i tablets. És la resposta a una necessitat creada per la proliferació de dispositius mòbils i el consegüent augment de l’trànsit en aquests dispositius.

disseny web responsive

Pàgina web adaptat a la normativa legal

Segur que no vols embolic. El que vols és dedicar-te al teu negoci i que no et maregin amb problemes. Normal. Però segur que també voldràs que la teva pàgina web no tingui problemes administratius . Per desgràcia, no n’hi ha prou amb un bonic disseny web o una programació robusta o una bona optimització per als cercadors. La teva pàgina web ha d’estar adaptada a les disposicions legals.  A CreativaOnline t’expliquem quines són les normatives que has de complir i et preparem la pàgina web perquè els incloguis.

TAMBÉ INCLOU

ESTADÍSTIQUES

Configurem les estadístiques d'analytics (Google) per tal que podeu fer el seguiment de les visites.

Multiidioma

Pots posar tots els idiomes que vulguis i fer les traduccions tu mateix

SENSE QUOTA D'ALTA

Nosaltres NO et demanem CAP QUOTA D'ALTA per crear la teva web

Domini i Allotjament

Inclou domini gratuït per SEMPRE, l'espai de l'allotjament web i com no podia ser d'altre forma correus il.limitats

Comunicació integrada

La teva web tindrà opció de poder comunicar-te amb els teus clients mitjançant Whatsapp, formularis i xat online.

SENSE PERMANÈNCIA

SI, si no vols continuar amb nosaltres, no has de pagar res més. Només ens ho has de comunicar amb 15 dies d'antelació i llestos.

VOLS QUE ET FEM LA WEB?

Només has de donar-nos les teves dades i ens posem amb contacte amb tu

Scroll to Top